IOE ~ oud-Nereus ~ sponsoring ~ contact ~ English

sponsoring

Hoofdsponsor: Kempen

Sponsor van alle wedstrijdsecties van Nereus
plaatje

Onze business
Kempen is een internationale zakenbank gevestigd in Amsterdam, Londen, Edinburgh en New York. Zo’n 480 medewerkers leveren gespecialiseerde financiële dienstverlening aan institutionele partijen. Alle kennis en ervaring is toegespitst op vier kernactiviteiten:
• Vermogensbeheer (Kempen Capital Management)
• Securities
• Corporate Finance
• Investments(Private Equity)
Onze focus ligt op specifieke producten en diensten op het gebied van onroerend goed, life sciences, en European small- en midcaps.

Carrièremogelijkheden
Wij bieden het hele jaar door startersfuncties aan op alle vier business units. Als je breed geïnteresseerd bent in investment banking, is een traineeship, waarbij je vier keer een half jaar op de verschillende afdelingen meewerkt, een goede start binnen onze organisatie. Ook zijn er op alle afdelingen meewerkstages (vanaf drie maanden) en bieden we ook de mogelijkheid aan om je afstudeerscriptie te schrijven.
Kijk voor meer informatie op http://www.kempen.nl/werkenbijkempen/.

Kempen en sponsoring
Kempen ziet in de roeisport een krachtige metafoor voor haar dagelijks werk. In de Olympische Nederlandse equipe naar Beijing zaten 11 roeiers van Nereus. In Londen 8 en in Rio maar liefst 14. Wij herkennen ons in deze topsporters. Ze zijn wereldklasse; focussen zich in een sterk internationaal, competitief speelveld op hun prestatie. Alleen de eerste plaats telt. Wij herkennen de drive, de teamgeest en het commitment om het beste resultaat te behalen.
De roeiers van Nereus knokken internationaal in verenigings-, of Olympisch verband tegen grote spelers. Wij ook. Nereus en Kempen delen de cultuur waarin teamgeest, passie en inzet moeten leiden tot winst.

Lees hier over de samenwerking tussen Kempen en Nereus.

Actueel

Er zijn geen actuele berichten

© A.S.R. Nereus ~ ontwerp: Rolf de Jonker@Loupe ~ techniek: Aron Beekman & Sebastiaan de Stoppelaar ~ colofon

adres

A.S.R. Nereus
Amsteldijk 130a
1078 RT Amsterdam
route

email

bestuur@nereus.nl

telefoon

+ 31 (20) 679 71 17

meer contact »