IOE ~ oud-Nereus ~ sponsoring ~ contact ~ English

sponsoring

Informatie over Sponsoring

De Amsterdamsche Studenten Roeivereeniging Nereus is sinds haar oprichting in 1885 onbetwist de beste roeivereniging van Nederland. De animo om te gaan wedstrijdroeien, de fanatiekste vorm van roeien, is extreem hoog. Of het nu gaat om de eerstejaars ploegen, de toproeiers op Olympische Spelen, WK’s of de Varsity: Nereus is toonaangevend door haar vele overwinningen.
Om de continuïteit en kwaliteit van de equipe te waarborgen is financiële ondersteuning noodzakelijk. Een belangrijk aandeel hierin wordt geleverd door sponsoren.

Sponsor brochureSponsormogelijkheden

Exposure bij Nereus

Een samenwerking met Nereus betekent verbondenheid aan een grote toonaangevende studentenroeivereniging door middel van extra publiciteit voor uw bedrijf:

 • In kopij
 • Bij evenementen
 • Op kleding
 • Op boten

Recruitment bij Nereus

Een samenwerking met Nereus betekent verbondenheid aan een grote toonaangevende studentenroeivereniging door middel van contact met studenten en ambitieuze en sportieve talenten. Met haar 850 leden, die aan het begin van hun carrière staan, is Nereus voor bedrijven aantrekkelijk om naamsbekendheid binnen de studentenwereld of binnen de topsport te verwerven. Hierbij kan uw bedrijf zich profileren door middel van:

 • Recruitment
 • Inhouse dag
 • Mailing
 • Specifiek contact

Bedrijfsroeien bij Nereus

Een samenwerking met Nereus betekent verbondenheid aan een grote toonaangevende studentenroeivereniging met mogelijkheden tot gebruik van de faciliteiten:

 • Roeien op het mooiste water van Amsterdam in een bedrijfsacht
 • Roeien en gebruik van faciliteiten in een professionele, ambitieuze en sportieve omgeving
 • Strijden tegen andere bedrijven op een roeiwedstrijd voor bedrijfsachten
 • Roeiclinics

Evenementen

Nereus organiseert ieder jaar enkele grote evenementen, die ieder jaar weer groeien in omvang, populariteit en professionaliteit. Zo is er de openingsklassieker van het roeiseizoen, de Heineken Roeivierkamp, het NK Indoorroeien, de ThetisSprint en de Nereus Carpit Noctem. De laatste werd in 1997 voor het eerst georganiseerd, en is in enkele jaren uitgegroeid tot de meest aansprekende wedstrijd voor clubroeiers van Nederland. Dit treffende voorbeeld is het gevolg van de serieuze aanpak van Nereus als organisator. Op deze Nereusevenementen verschijnen jaarlijks tienduizenden studenten uit heel Nederland, alsmede een groot aantal niet-studenten. Ook bij de evenementen speelt sponsoring een belangrijke rol en gaan bedrijven een samenwerking met Nereus aan, om zo een grote groep Nederlandse studenten te bereiken.

Interesse?

Heeft u interesse in het sponsoren van Nereus door uw naam te verbinden aan bijvoorbeeld een wedstrijdploeg, boot of een evenement? Dan kunt u, voor meer informatie of het maken van een afspraak, een email sturen aan de sponsorcommissie.

Actueel

Er zijn geen actuele berichten

© A.S.R. Nereus ~ ontwerp: Rolf de Jonker@Loupe ~ techniek: Aron Beekman & Sebastiaan de Stoppelaar ~ colofon

adres

A.S.R. Nereus
Amsteldijk 130a
1078 RT Amsterdam
route

email

bestuur@nereus.nl

telefoon

+ 31 (20) 679 71 17

meer contact »